Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η βρώμικη ιστορία της αριστεράς






Είναι πράγματι τραγικό αλλά ελάχιστοι αριστεροί ακόμα και από τους πιο "παλιούς" γνωρίζουν την προέλευση της ιδεολογίας τους..... Ή ίσως δεν θέλουν να την γνωρίζουν... Προς γνώση λοιπόν. "Ήμασταν οι πρώτοι που φωνάξαμε ανάμεσα στις μάζες των ανθρώπων τις λέξεις 'Ελευθερία, Ισότητα, Αδερφότητα'. Αυτές οι λέξεις έφεραν στις τάξεις μας, χάρη στους πράκτορες μας, ολόκληρες λεγεώνες που κρατούσαν τα πανό μας με ενθουσιασμό! Ο κόσμος συνήθιζε να αντιμετωπίζει τους βασιλιάδες στους θρόνους τους σαν μια πλήρη εκδήλωση της θέλησης του Θεού, εώς ότου εμείς διεισδύσαμε στο μυαλό τους την ιδέα των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ δικαιωμάτων.

Επίσης τους κλέψαμε τη πίστη τους στο Θεό' Πρωτόκολλα ΣΙΩΝ 1 και 5 ""Υποστηρίζουμε τον Κομμουνισμό! Ο κόσμος έχει πέσει αιχμάλωτος στα χέρια ανελέητων χρηματομανών αχρείων. Τότε εμφανιζόμαστε εμείς στο σκηνικό διατεινόμενοι τους σωτήρες των εργατών" Πρωτόκολλο ΣΙΩΝ 3" "Η αριστοκρατία, ως πολιτική δύναμη, είναι νεκρή. Όμως ως γαιοκτήμονες οι αριστοκράτες μπορούν ακόμα να μας είναι επιβλαβείς, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι αυτάρκεις με τις πηγές από τις οποίες επιβιώνουν. Είναι επομένως ουσιώδες να τους στερήσουμε με κάθε μέσο από τα κτήματά τους. Ταυτόχρονα πρέπει να πατρονάρουμε έντονα το εμπόριο και τη βιομηχανία". Πρωτόκολλο ΣΙΩΝ 6 Είναι λοιπόν άραγε τυχαίο που από τα 554 μέλη του Ανωτάτου ΣΟβιέτ τα 447 ήταν εβαραίοι Σιωνιστές;;

Μεγαλύτερη απάτη από τον κουμμουνισμό δεν υπάρχει στην ανθρωπότητα. Ο Πρέσβυς των Ηνωμένων Πολιτειών στη Ρωσία. ο David R. Francis, ανέφερε παρομοίως : "Οι Μπολσεβίκοι ηγέτες εδώ, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι εβραίοι και το 90% των οποίων είναι εξόριστοι που έχουν επιστρέψει, ελάχιστα ενδιαφέρονται για τη Ρωσία ή για οποιαδήποτε άλλη χώρα. Είναι όμως διεθνιστές, και προσπαθούν να ξεκινήσουν μια παγκόσμια κοινωνική επανάσταση". Ταυτόχρονα, οι ίδιοι οι εβραίοι περηφανεύονταν για ότι είχαν καταφέρει στη Ρωσία. Το 1917, οι "New York Times" ανέφεραν από το διάσημο εβραίο ηγέτη της Αμερικής, Rabbi Stephen Wise : "Πιστεύω ότι από όλα τα κατορθώματα του λαού μου, κανένα δεν είναι ευγενέστερο από το ρόλο που οι υιοί και οι κόρες του Ισραήλ έχουν αποκορυφώσει στην ελεύθερη Ρωσία". 'Ενας άλλος εξέχων εβραίος της Αμερικής που κόμπαζε για τη Ρωσική Επανάσταση ήταν ο Jacob H. Schiff, κύριος συνεργάτης της πλουσιότατης τραπεζικής φίρμας Kuhn, Loeb & Co. Διακήρυξε δημοσίως ότι χάρη στη δική του οικονομική βοήθεια είχε επιτύχει η Επανάσταση.

Σύμφωνα με το "New York Journal-American" της 3ης Φεβρουαρίου 1949 : "Υπολογίζεται σήμερα από τον εγγονό του Jacob, John Schiff, ότι ο παππούς του ξόδεψε περίπου 20.000.000 δολλάρια για τον τελικό θρίαμβο των Μπολσεβίκων στη Ρωσία". Η εβραϊκή φύση του νέου καθεστώτος αποκαλυπτόταν από επίσημες πληροφορίες που αναδύονταν από τη Ρωσία και που πληροφορούσαν τον κόσμο ότι ο 'περίφημος' Κομμουνισμός, ενώ αντιτίθετο με βαρβαρικό μένος σε κάθε μορφή χριστιανισμού, μετέτρεψε σε ποινικό αδίκημα για κάθε σύντροφο το να προφέρει έστω και μια λέξη ψέγους ενάντια στους εβραίους! Η ανατίναξη εκκλησιών με δυναμίτη, η διάλυση του χριστιανικού κλήρου και η εγκατάσταση άθεου και αντίθεου μουσείου στον καθεδρικό του Αγίου Βασιλείου απεκάλυψε πόσο αντίχριστη ήταν αυτή η διοικούμενη και υποστηριζόμενη από εβραίους επανάσταση. Είναι άραγε τυχαίο που η κομμουνιστική αλλά και η Γαλλική επανάσταση ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ μια αθειστική και ανιεκκλησιαστική επανάσταση; Μάλλον όχι αν λάβουμε υπόψη μας οτι καμία Συναγωγή δεν επειράχθη ενώ δεν συνέβη το ίδιο με τις εκκλησίες... Ο ίδιος ο Lenin, όπως επισημαίνει η "Der Tog" (Νέα Υόρκη), εξύμνησε τον παγκόσμιο εβραϊσμό για την οικονομική του συνεισφορά στην επανάστασή του, αλλά επίσης και για το γεγονός ότι παρείχε οργανωτικά μυαλά που εγκαθίδρυσαν το πρώτο Κομμουνιστικό Κράτος : "Στον ιστορικό του μέλλοντος θα ανατεθεί το έργο να εκτιμήσει κατάλληλα τον ειδικό ρόλο των εβραίων στη νίκη του Οκτώβρη (1917). Είναι πολύ απίθανο να ήμασταν ικανοί να καταφέρουμε αυτή τη νίκη αν δεν είχαμε βοηθηθεί από εβραίους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε πνευματικό επίπεδο, καθιστώντας δυνατό για εμάς να κατασκευάσουμε ένα διοικητικό όργανο τη στιγμή που οι άνθρωποι των γραμμάτων μας έκαναν σαμποτάζ. Ο μεγάλος αριθμός ιουδαίων διανοητών μας παρείχε μια ανεκτίμητη πηγή από την οποία μπορούσαμε να αντλήσουμε ικανούς και αξιόπιστους λειτουργούς." Μιλώντας για Εβραίους διανοητές μην πάμε μακριά προφανώς δεν λεέι παρά για τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μαρδοχάι Κεσιλί που είναι γνωστός ώς Κάρλ Μάρξ...

Η Ελληνική αριστερά βεβαίως δεν αποτελεί εξαίρεση, κάθε άλλο μάλιστα.... Το κόμμα αυτό έπειτα μετονομάσθηκε σε ΚΚΕ. Τη δημιουργία του ΚΚΕ από σιωνιστικούς κύκλους την παραδέχονται και οι ίδιοι οι εβραίοι. Στο περιοδικό «Χρονικά» -επίσημο όργανο του Κ.Ι.Σ.- (τεύχος Σεπτ. - Οκτ. 1992, σελ. 13 - 14), διαβάζουμε, μεταξύ των άλλων, και τα ακόλουθα αποκαλυπτικά: «...Ευθύς μετά τη νεοτουρκική επανάσταση, δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, το σιωνιστικό κίνημα με την ίδρυση της Λέσχης «Μπενέ Σιών» και του αθλητικού συλλόγου «Μακαμπή» (Μακκαβαίοι). Ο σιωνισμός είχε πρωτοεμφανισθεί στην πόλη από το 1899, καλυπτόμενος αρχικά κάτω από τον μανδύα σωματείων όπως η «Καδίμα» που προέβαλε σαν κύριο σκοπό την διάδοση της εβραϊκής γλώσσας. Σχεδόν ταυτόχρονα, το 1909, μέσα από την πολυάριθμη εβραϊκή εργατική (...) τάξη της Θεσσαλονίκης, γεννιέται και η σοσιαλιστική εργατική ομοσπονδία, περισσότερο γνωστή με τον στην ισπανοεβραϊκή γλώσσα τίτλο της «Φεντερασσιόν», που θα λειτουργήσει αυτόνομα μέχρι το 1918, όταν μαζί με άλλες ελληνικές αριστερές οργανώσεις έγινε συνιδρύτρια του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος Ελλάδας (ΣΕΚΕ), που αργότερα μετονομάσθηκε σε Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ). Ιδρυτής και ηγέτης της Φεντερασιόν ήταν ο Αβραάμ Μπεναρόγια... Και σήμερα το ΚΚΕ πλαισιώνεται από εβραίους. Πρωτοστατούν οι Α. Κανελίδης, Ι. Καρέρας, Η. Καμχής, Μ. Μπενάκης, Σ. Σολμών, Α. Αβραμίδης, Χ. Ροζάκης, Δ. Τσάτσος και άλλοι πολλοί. Η θλιβερή ανάμιξη αυτής της απάτης που λέγεται ΚΚΕ σε κάθε μορφής ανθελληνική δράση είναι και μια απόδειξη όλων των παραπάνω. Το 22 είναι ένα θλιβερό παράδειγμα το Μακεδονικό Ζήτημα είναι όμως ακόμα χειρότερο..Οι ευθύνες του ΚΚΕ για αυτό δεν είναι απλά τεράστιες...Είναι απόλυτες. Η αδιαμφισβήτηση ανάμειξη των εβραίων ιδρυτών του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κουν Βεντούρα, οι οποίοι μάλιστα ως βουλευτές του ιδίου κόμματος, έθεσαν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως της Μακεδονίας το 1927 μέσα στην Ελληνική Βουλή, στην τρισάθλια απόπειρα διασπάσεως της Μακεδονικής γης από τον Ελλαδικό κορμό, φωτίζει αρκετά το παρασκήνιο. Η εβραϊκή καταγωγή του Υπουργού Εξωτερικών της Γιουγκοσλαβίας Καρντέλι, ο οποίος διετέλεσε ΥΠ.ΕΞ. επί των ημερών διακυβερνήσεως της χώρας από τον εβραιοκροάτη Γιόζιπ Μπροζ Τίτο, δεν είναι γεγονός τυχαίο. Αμφότεροι υπήρξαν εμπνευστές και θεμελιωτές του ομοσπόνδου κρατιδίου της «Μακεδονίας».


'Ολα αυτά τα ιστορικά στοιχεία, εάν τελικά αναλυθούν μεθοδικά, εξαντλητικά και συσχετισθούν, αποδεικνύουν ξεκάθαρα, την ταυτότητα της κατασκότεινης εκείνης δυνάμεως, που απεργάζεται αργά αλλά μεθοδικά, την προσάρτηση της Μακεδονίας ολόκληρης στα Σκόπια. Ανέκαθεν οι εβραίοι στόχευαν στην απόσπαση της Μακεδονίας. Οι ραδιουργίες τους, σε όλα τα επίπεδα, το αποδεικνύουν. Από τα χρόνια ήδη της τουρκοκρατίας, ο εβραϊκής καταγωγής Ταάλ Μπέης, είχε επιδοθεί στην σφαγή του Μακεδονικού Ελληνισμού. Ακόμη και η ίδρυση του Μακεδονικού Κομιτάτου των Βουλγάρων, τρομοκρατική - δολοφονική οργάνωση που τόσο βασάνισε τον Μακεδονικό Ελληνισμό κατά τα έτη 1900-1908, ήταν έμπνευση, που υλοποιήθηκε από τους βουλγαρίζοντες κρυπτοεβραίους Γιόζεφ και Γιάγκοφ. Μεταγενέστερα, το 1905, η επανάσταση του «'Ιλλιντεν», όπως προαναφέρθηκε, στηρίχθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος στην ενεργό συμμετοχή των εβραίων, υπό την ηγεσία των αδελφών Καμχή. Τι να προσθέσει κανείς;; Οτι και να πεί θα είναι λίγο.....Ντροπή.


Η Σβετλάνα, κόρη τού μεγαλύτερου φασίστα καί σφαγέα όλων τών εποχών, Ιωσήφ Στάλιν, έγραψε τά εξής αποκαλυπτικά: '' Ολοκληρωτικές θεωρίες δημιουργούν ολοκληρωτικά καθεστώτα καί υπό τήν έννοια αυτή, ο Κομμουνισμός δέν διαφέρει καθόλου από τόν Φασισμό !''.
  Ό Ρώσσος Μαρξιστής Β. Σμυρνώφ έγραψε : '' Ό Κομμουνισμός είναι ένας Φασίμος τών άκρων καί ό Φασισμός , είναι ένας μετριοπαθής Κομμουνισμός '' ! 
  Ό Ρώσσος ιστορικός Αλεξάντερ Σολντζενίτσιν στό βιβλίο τού : ''Τό Αρχιπέλαγος τών Γκούλαγκ'', καθώς καί ο V. Moss στό ''The book of the end'' κατέγραψαν μέ επίσημα στοιχεία, τήν Γενοκτονία δεκάδων εκατομμυρίων (!!!) Ορθοδόξων Χριστιανών στήν Ρωσσία , κατά τήν περίοδο τού Κομμουνιστικού , Φασιστικού καθεστώτος !( υπολογίζονται 66.000.000 !). 
  Περιγράφουν τά βασανιστήρια καί τίς συστηματικές δολοφονίες αθώων ανθρώπων , στά , περίπου 2000 Στρατόπεδα συγκέντρωσης πολιτών τής Ρωσσίας( Γκούλαγκ )! 1200 Επίσκοποι καί δεκάδες χιλιάδες Ιερείς σφαγιάστηκαν από τούς Άθεους Μπολσεβίκους φασίστες τού Υλιστικού Μαρξισμού . Χιλιάδες Ιεροί Ναοί καί Ιερές Μονές γκρεμίστηκαν, ενώ άλλα μετατράπηκαν σέ αποθήκες καί εργοστάσια !
  Στήν Καμπότζη τό Κομμουνιστικό καθεστώς πραγματοποίησε τήν γενοκτονία 2.500.000 ανθρώπων από τά 4.500.000 πού είχε ή χώρα!!! 
  Στίς Φιλλιπίνες , η... «  κοινωνική κάθαρση » τού... « λαϊκού κινήματος », διέπραξε ακόμη μία Φασιστική γενοκτονία !
  Επίσης , στό πρόσφατο παρελθόν , έχουν υποστεί τίς συνέπειες τής Ριζοσπαστικής Μέγκενης , οί κάτωθι χώρες : Πολωνία ( σφαγές τής Βαρσοβίας από τά τάνξ τού Στάλιν κ.λ.π. ), Τσεχοσλοβακία ( σφαγή τής Πράγας ), Ουγγαρία , Ρουμανία ( γκρέμισμα Ιερών Ναών καί Μονών , σφάξιμο κληρικών καί λαϊκών , φυλακισμοί καί διωγμός τών Ορθοδόξων Χριστιανών, κλειστά σύνορα , αθλιότης – αθλιοτήτων ), Βουλγαρία , Γιουγκοσλαβία καί όπου αλλού θέλει υψωθεί η Κομμουνιστική Σβάστιγκα ( Σφυροδρέπανο ).  Στἠν Ελλάδα , οί Κομμουνιστές τού Ε.Α.Μ – Ε.Λ.Α.Σ. μέ επικεφαλή τόν Άθεο φασίστα Άρη Βελουχιώτη , πραγματοποίησαν τό γνωστό φασιστικό '' Παιδομάζωμα '' ! Απήγαγαν μέ τήν βία 28.000 Ελληνόπουλα , ενώ άλλα τά εξόρισαν στίς εξής Χώρες : 2.235 στήν Τσεχοσλοβακία , ~11.609 στήν Γιουγκοσλαβία , 2.600 στήν Βουλγαρία , ~3.000 στήν Πολωνία , ~2.000 στήν Αλβανία , 3.801 στήν Ρουμανία καί τά υπόλοιπα στήν Ανατολική Γερμανία !( Υπηρεσία πληροφοριών τού Δ.Ε.Σ. ).   Εκτός από τό άσπλαχνο '' Παιδομάζωμα '', οί Μαρξιστές διέπραξαν τά εξής εγκλήματα :  
  α) Δολοφόνησαν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες σέ όλη τήν χώρα . 
  β) Εκτέλεσαν 275 Ιερείς κατόπιν βασανηστηρίων . 
  γ) Κατέστρεψαν 305 Ιερούς Ναούς , αφού τούς μετέτρεψαν πρώτα σέ σταύλους καί κέντρα διασκεδάσεως !
  Καί δ) Επιτέθηκαν σέ πολλές Ιερές Μονές ! Αναφέρουμε ενδεικτικώς : Ι.Μ. Κοιμήσεως τής Θεοτόκου Μαλεβής ( κοντά στήν Τρίπολη , βοήθησε στούς αγώνες τού 1821 . Φυλάσσει μία Αγία εικόνα τού Ευαγγελιστού Λουκά , η οποία μυροβλίζει θαυματουργικώς από τό 1964 !), κατεστράφη ολοσχερώς υπό τών Κομμουνιστοσυμμοριτών . Ι.Μ. Αγίου Νικολάου ( Άνω Βαθείας ), εγκαταλύφθηκε λόγω τού ανταρτοπόλεμου . Ι.Μ. Μεταμορφώσεως ( Βέρροιας ), κάηκε από τούς Μπολσεβίκους αντάρτες . Ι.Μ. Αγίου Αποστόλου Μάρκου ( Φλωρίνης , έπεξε σπουδαίο ρόλο στόν Μακεδωνικό αγώνα ), διελύθη τό `49 - `50 κατά τόν συμμοριτοπόλεμο . Ι.Μ. Παναγίας Μακρυράρχης ( κοντά στήν Αικατερίνη ), ευρέθη τό `45 - `47 υπό τήν κατοχή τών Κομμουνιστοσυμμοριτών , οί οποίοι τήν μετέτρεψαν σέ φυλακές !!! Ό Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός , επεσκεύθη καί έσωσε τούς φυλακισμένους . 
  Στήν Κίνα, ακόμα καί σήμερα γίνονται μαζικές εκτελέσεις Χριστιανών , ενώ απαγορεύεται η τέλεση τής Θείας Λειτουργίας ! Η πολυετή εξαντλητική εργασία καί ο υποσιτισμός πού επέβαλε στόν λαό τής Κίνας ο δικτάτορας Μάο Τσέ Τούνγκ , υπολογίζεται οτιεπέφεραν τον θάνατο σε 40.000.000 ανθρώπους ! Ο Μάο Τσέ Τούνγκ, έλεγχε τα πάντα : εργασία ( δουλεία ), τί βιβλία διάβαζε ο λαός, μέχρι με ποιόν θα έκαναν παιδιά οι Κινέζοι , αλλά και πόσα παιδιά θα έκαναν !!!