Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ Βομβιστής επί Επταετίας ο Ράπανος !


Το πολιτικό παρελθόν του Β. Ράπανου
Ρωτήσαμε συναγωνιστές από την Κω (τόπο γεννήσεώς του) και μας απήντησαν: «κομμουνιστής, απ’ αυτούς που μετά το 1974 πήγαν στο ΠΑΣΟΚ». Κι όχι μόνον κομμουνιστής της θεωρίας, αλλά και της πράξης. Της τρομοκρατικής πράξης! Βομβιστής, λοιπόν, με πλούσια δράση που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό αθώων συνανθρώπων μας, ήταν ο νέος «υπερυπουργός»! Μάλιστα, για την τρομοκρατική του δράση είχε δικαστεί και καταδικαστεί από το Έκτακτο Στρατοδικείο Αθηνών. Παρέμεινε στις φυλακές του Γεντί Κουλέ, στη Θεσσαλονίκη, από τις 2 Νοεμβρίου 1969 μέχρι την 21η Αυγούστου 1973, όταν η «κακή χούντα» χορήγησε αμνηστία σ’ αυτόν και τους ομοίους του!

Σήμερα, αυτός ο εκλεκτός της μνημονιοκρατίας, δηλώνει στους Financial Times (που μιλούν γενικώς και αορίστως για συμμετοχή του σε «ριζοσπαστική αριστερή οργάνωση κατά τη διάρκεια της χούντας», αποκρύπτοντας την βομβιστική του δράση…): «Η φυλακή έγινε το πανεπιστήμιό μου».

Αψευδής μάρτυς της τρομοκρατικής δράσης του νυν υπερυπουργού οι εφημερίδες της εποχής, τις οποίες και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε παρακάτω: 

 

Βομβιστής με πλούσια δράση, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό αθώων πολιτών, υπήρξε ο νέος "Τσάρος" της οικονομίας Βασίλης Ράπανος.
Είχε καταδικαστεί και φυλακίστηκε, μετά από δίκη,  το 1969, από το Έκτακτο Στρατοδικείο Αθηνών.
Απελευθερώθηκε στη μεταπολίτευση.
 Ο Βασίλης Ράπανος, έμεινε στη φυλακή από τις 2 Νοεμβρίου του 1969, μέχρι τις 21 Αυγούστου 1973, οπότε δόθηκε αμνηστία.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ>>>>> 
ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"










ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου